- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 791
- بازدید: 45
- 1403/09/17 - 09:12:25
کارشناس حوزه تغذیه:
مصرف انار خطرابتلا بهسرطان را کاهش می دهد

کارشناس حوزه تغذیه در شهرستان نیر گفت:انار می تواند به عنوان میوه ای مقوی و مفید در بدن انسان به کنترل کننده دیابت، کاهش خطر ابتلا به سرطان، درمان کبد چرب، تنظیم فشار خون بپردازد.
رامین کریمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «رویش نیر»، با اشاره به فوائد مصرف انار در فصل زمستان لگفت:این میوه از زمان های دور به عنوان نماد در سفری شب یلدا ایرانیان وجود دارد و این میوه می تواند مانند یک جواهر نماد کشورمان باشد و انار دارای خواص بیشماری است.
وی افزود:از پوست انار گرفته تا دانه های این میوه مفید است و دارای ویتامین های زیادی و مواد معدنی و آنتی اکسیدان و فیبرهای مفید است و از این میوه می توان برای مراقبت از سلامتی و بهبود بیماری ها استفاده شود.
کارشناس حوزه تغذیه در شهرستان نیر گفت:انار می تواند به عنوان میوه ای مقوی و مفید در بدن انسان به کنترل کننده دیابت، کاهش خطر ابتلا به سرطان، درمان کبد چرب، تنظیم فشار خون ضد التهاب، کاهش کلسترول موجود در خون و بهبود خون رسانی به مو بپردازد.
وی افزود:انار این میوه بهشتی با طعم ترش و شیرین این قابلیت را دارد تا به عنوان تصفیه کننده خون و تنظیم کننده فشار خون عمل کند.
انتهای خبر/ ح
دیدگاهها